We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gaveactie.nl

Unieke oprolbare piano

Dagaanbieding Unieke oprolbare piano
Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Unieke oprolbare piano met 100.00 euro korting!' aan Facebook
Deze meeneem piano is een uniek muziekinstrument voor iedereen die van muziek houdt. Maar, voor de echt pianoliefhebbers onder ons is het gewoon een must have! Doordat je de toetsen in een handomdraai op kunt rollen is die niet alleen makkelijk mee te nemen, het maakt de draagbare piano ook nog eens een aparte en originele verschijning. De Roll Up Piano is een ware uitkomst om je piano mee op vakantie te nemen, mee op bezoek te nemen of gezellig tijdens een dagje uit. Maar er is meer, want deze meeneem piano is ideaal voor mensen die niet zoveel ruimte in huis hebben om een piano neer te zetten. De Roll Up Piano zorgt dan voor de ulltieme oplossing, deze meeneem piano heeft namelijk niet veel ruimte nodig en werkt toch zoals een echte piano werkt. Met 49 standaard toetsen, 100 tonen en 100 ritme instrumenten liegt dit er niet om. Verder heeft deze oprolbare piano een digitaal display, een luidspreker en een koptelefoonaansluiting. Bovendien werkt de Roll Up Piano op 4 AA batterijen of op een AC adapter. Let op, batterijen of adapter zijn niet inclusief. Deze moeten dus apart aangeschaft worden. Je hoeft dus niet perse elektriciteit bij de hand te hebben om elk gewenst gezelschap te voorzien van jouw gezellige deuntje. Kortom, een gezellige, aparte, leuke en sfeervolle gadget voor elke muziekliefhebber!.
In de winkel voor € 149.95Bij Gaveactie.nl maar€ 49.95




Vergelijk prijzen van Unieke oprolbare piano op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Unieke oprolbare piano op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Gaveactie.nl
  SMS
_
naar