We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Truien van Fred Perry

Dagaanbieding Truien van Fred Perry
Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Truien van Fred Perry met 70.00 euro korting!' aan Facebook
Meerdere kleurenFred Perry:Fred Perry is één van Engelands grootste tennisspelers ooit. Hij won in de jaren dertig van vorige eeuw driemaal op een rij Wimbledon. Na zijn tenniscarrière begon hij eind jaren veertig, samen met de Oostenrijkse oud-voetballer Tibby Wegner, een sportieve kledinglijn. Na de allereerste zweetband, kwam het merk met het bekende Fred Perry poloshirt met daarop een laurierkrans geborduurd. Tot op vandaag een welbekend en herkenbaar logo voor velen! De truien:Stijlvolle truien voorzien van het bekende Fred Perry logo op de linkerborst. Je kan kiezen tussen een model met v hals of ronde hals. De truien zijn gemaakt van 95% katoen en 5% stretch voor de perfecte pasvorm. Alleen vandaag te bestellen in verschillende kleuren. De truien hebben een normale pasvorm.-Merk: Fred Perry-Artikel: Truien met v hals en ronde hals.-Pasvorm: Regular (normaal)-Adviesprijs: € 119,95-Onze prijs: € 49,95-Kortingspercentage: 58%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen Verzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 5,95.
In de winkel voor € 119.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 49.95




Vergelijk prijzen van Truien van Fred Perry op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Truien van Fred Perry op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar