We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van SuperDagDeal

Speedtronic muggenvanger

Dagaanbieding Speedtronic muggenvanger
Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Speedtronic muggenvanger met 30.00 euro korting!' aan Facebook
Heb je last van muggen of andere vliegende insecten? Dan is de draagbare insectenlamp iets voor jou. De Speedtronic muggenvanger werkt op basis van 2 soorten led-licht: het UV-A led-licht lokt de insecten en het witte led-licht kun je gebruiken als gewone lamp. Beide led-lichten hebben een levensduur van maar liefst 50.000 uur. Aan de bovenkant van de lamp zit een ventilatortje dat de insecten opzuigt en ervoor zorgt dat ze daarna niet weg kunnen. De lamp werkt op een accu die 10 uur mee gaat. Hierdoor kun je de lamp op elke plaats neerzetten zonder dat je rekening hoeft te houden met een stopcontact. De Speedtronic muggenvanger is geschikt om binnen en buiten te gebruiken..
In de winkel voor € 49.95Bij SuperDagDeal maar€ 19.95




Vergelijk prijzen van Speedtronic muggenvanger op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Speedtronic muggenvanger op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van SuperDagDeal
  SMS
_
naar