We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van PokerDeal

Rounders DVD

Dagaanbieding Rounders DVD
Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan nujij Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan technorati Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan myspace Voeg 'Rounders DVD met euro korting!' aan Facebook
Rechtenstudent Mike McDermott (Matt Damon) is een echte 'rounder': een pokerspeler in hart en nieren. Wanneer hij in één klap al zijn geld kwijtraakt aan de Russische crimineel en beruchte pokerspeler Teddy KGB (John Malkovich), besluit Mike het verleidelijke kaartspel definitief de rug toe te keren. Alles gaat goed totdat Worm (Edward Norton), Mike's oude pokermaat, vrijgelaten wordt uit de gevangenis. Worm zit tot zijn nek toe in de problemen: hij heeft enorme gokschulden en de Russische Maffia zit hem op de hielen...Het leven is een gok... je hebt maar 1 troef in handen..
Bij PokerDeal maar€ 5.99




Vergelijk prijzen van Rounders DVD op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Rounders DVD op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van PokerDeal
  SMS
_
naar