We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Wijnbestel.nl

Rosecco de hippe variant op de Prosecco

Dagaanbieding Rosecco de hippe variant op de Prosecco
Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Rosecco de hippe variant op de Prosecco met 30.00 euro korting!' aan Facebook
Nu de zomer bijna daar is hebben wij voor u een verfrissend, hip en lekker drankje!Muenzenrieder Rosseco is de hype van 2010!U lees het goed, Rosecco: een mix van Prosecco en Rosé.Deze verfrissende mousserende rosé kenmerkt zich door aangename fruittonen en een lange frisse afdronk.Aantal flessen 6 stuks!!! (1 doos) en geen verzendkosten..
In de winkel voor € 49.95Bij Wijnbestel.nl maar€ 19.95




Vergelijk prijzen van Rosecco de hippe variant op de Prosecco op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Rosecco de hippe variant op de Prosecco op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Wijnbestel.nl
  SMS
_
naar