We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Philips Alkaline batterijenbundel

Dagaanbieding Philips Alkaline batterijenbundel
Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips Alkaline batterijenbundel met euro korting!' aan Facebook
'PIEP'.......'PIEP'....'schat?'...'schat!?'...'SCHAT!?'...Ja hoor. Het is weer eens zover. Midden in de nacht en ergens in huis is de batterij van een rookmelder leeg. Gevolg: je wederhelft kan niet slapen door de piep en maakt dús jou wakker want jij bent natuurlijk dé aangewezen persoon om er iets aan te doen. Op zo'n moment is het makkelijk om in die valkuil te stappen door simpelweg de batterij er uit te trekken, maar dat komt de functionaliteit van zo'n ding en dus ook jouw veiligheid niet echt ten goede natuurlijk. Zorgen dat je genoeg reservebatterijen in huis hebt is dan het devies! Om te zorgen dat je voortaan niet alleen riant in de veelgebruikte penlites zit, maar ook voldoende 9V blokjes in huis hebt voor bijvoorbeeld je rookmelders hebben we vandaag een uitgebreide Philips Alkaline batterijenbundel met niet alleen 24x AAA en 32x AA maar ook vier 9V blokjes voor je. De alkaline batterijen zijn zo'n 6x beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterij en blijven nog maximaal 5 jaar goed voor gebruik. Weest paraat, met deze royale Philips Alkaline batterijenbundel voor elk apparaat! .

Vergelijk prijzen van Philips Alkaline batterijenbundel op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips Alkaline batterijenbundel op Prijsvergelijkers.com