We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

mr Handsfree PowerCharger

Dagaanbieding mr Handsfree PowerCharger
Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan nujij Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan Hyves Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan Twitter Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan technorati Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan myspace Voeg 'mr Handsfree PowerCharger met euro korting!' aan Facebook
Nooit meer een apparaat zonder stroom! Want van nu af aan zijn jij en deze mr Handsfree PowerCharger onafscheidelijk. In deze draagbare nood-oplader zit een HighPower Samsung Lithium-Ion accu met een capaciteit van 10400 mAh. Dat is een heuleboel stroom en dus is de PowerCharger niet voorzien van één maar 2 USB aansluitingen die beide 5.3V leveren. Een van de USB aansluitingen doet dat met een stroomsnelheid van 1A en de andere doet dat met 2.1A. Daardoor is deze PowerCharger perfect geschikt om twee apparaten tegelijk mee op te laden. Dat kunnen smartphones of tablets zijn, GPS navigaties of MP4-spelers. Het maakt echt niet uit. De PowerCharger is beveiligd tegen overladen, over-ontladen en kortsluiting. Met 4 blauwe LED's wordt eenvoudig aangegeven hoeveel prik er nog in de PowerCharger zit en zie je de laadstatus tijdens het opladen. Mocht je onverhoopt ergens in het donker een lichtje nodig hebben dan komt de powerCharger ook van pas want hij is namelijk tevens voorzien van een LED zaklamp. De PowerCharger zelf kan worden opgeladen via USB. Met zijn compacte formaat, lichte gewicht van 238 gram en hoge capaciteit ideaal voor zakenreizen, vakantie of dagelijks gebruik. Met deze handige power back-up zit je nooit meer zonder stroom voor je mobiele apparaten! .





Vergelijk prijzen van mr Handsfree PowerCharger op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van mr Handsfree PowerCharger op Prijsvergelijkers.com