We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL

Dagaanbieding MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL
Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan nujij Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan Hyves Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan Twitter Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan technorati Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan myspace Voeg 'MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL met 87.90 euro korting!' aan Facebook
Batterijen? Boring! We horen het u denken terwijl de werkweek net weer is begonnen, terwijl u ons vereerd met een bezoekje aan ons webkraampje. Maar saai is minder erg dan frustrerend, en dat wordt het toch wel als uw gadgets niks meer doen van de honger. Afstandsbedieningen, speakertjes voor in het park, lampjes van allerlei aard, camera's, noem maar op. Als het geen ingebouwde accu heeft, dan moet het zijn stroom uit deze celletjes peuren.
.
.En wat voor cellen!
.Duracellen. De batterij die er bekend om staat dat 'ie stukken langer meegaat dan de rest. Op de één of andere manier slurpte uw walkman destijds de concurrentie sneller leeg dan Duracell, het bandje kon altijd een extra keer rond met de zwarte batterijen – de reden waarom u bij de super ook die extra gulden neerknalde. Die extra gulden is ondertussen een euro (of wat) geworden; de super en de pomp verkopen die dingen voor schaam-te-lo-ze prijzen.
.
.Herstel:
.Even rekenen hoe schaamteloos; laten we zeggen dat een pakje met vier batterijen aan de superkassa 6 euro kost. Dat achttien keer (72 batterijen in totaal vandaag), komt neer op... 108 eurootjes. Terwijl wij ze vandaag voor 20 in de aanbieding hebben. Dus herstel: zo saai zijn we niet met onze batterij batterijen in de verkoop vandaag, want u heeft het beste van het beste voor een fractie. En dan kunt u nog kiezen ook:
.
.72 x AA of
.72 x AAA of
.24 x AA + 48 x AAA of
.48 x AA + 24 x AAA
.
.Tot morgen!

.


 .

In de winkel voor € 107.85Bij 1 DAY FLY maar€ 19.95




Vergelijk prijzen van MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van MEGA 72 DURACELL BATTERIJEN DEAL op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar