We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van SuperDagDeal

Medisana Weegschaal

Dagaanbieding Medisana Weegschaal
Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan nujij Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan technorati Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan myspace Voeg 'Medisana Weegschaal met 35.05 euro korting!' aan Facebook
Maak een afgewogen beslissing! Met de personenweegschaal PSM 40445 van Medisana bepaal je gemakkelijk jouw caloriebehoefte. Na de eerste meting weet je precies waar je aan toe bent en of je gewicht in verhouding is met je lengte. De meting bestaat, naast natuurlijk het lichaamsgewicht, ook uit het meten van lichaamsvet, -vocht en spiermassa. Hierna volgt de specifieke eigen caloriebehoefte van jouw lichaam. De weegschaal bestaat uit een groot display met wit verlichte cijferweergave, een 'step-on' inschakeltechniek en 10 geheugenplaatsen. Daarnaast heeft de weegschaal gehard, onbreekbaar glas van 8,8 mm dik. Het weegvermogen is van 1 kg tot 180 kg. Op=Op!.Als de laatste is verkocht komt er een nieuwe aanbieding beschikbaar. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt, dus bestel nu veilig, gemakkelijk en snel!.
In de winkel voor € 60.00Bij SuperDagDeal maar€ 24.95




Vergelijk prijzen van Medisana Weegschaal op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Medisana Weegschaal op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van SuperDagDeal
  SMS
_
naar