We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Agroluxe

Luxe Bolderkar Type Groot

Dagaanbieding Luxe Bolderkar Type Groot
Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Luxe Bolderkar Type Groot met 70.00 euro korting!' aan Facebook
Zeer ruime bolderkar of bolderwagen in de kleur rood. Deze bolderwagen biedt plaats aan 2 kinderen. U kunt deze bolderkar gebruiken als wandelwagen voor lange wandelingen, om de kinderen naar school te brengen of om boodschappen te halen. Tevens is de bolderkar geschikt voor gebruik in de tuin als tuinkar. Deze luxe bolderwagen heeft 2 assen, waarbij de voorste as vastzit aan een robuuste trekarm. De voorste as van de bolderkar is daardoor tevens de stuuras. In tegenstelling tot de meeste andere karren voor is deze degelijke bolderkar voorzien van 4 luchtbanden. De afmetingen bedragen 40cm hoog 90cm breed 40cm diep. Deze bolderkar is zeer robuust gebouwd en zonder problemen bestand tot een belasting van ruim 70 Kg. De afmetingen van de bovenkant bak lengte 74 x breedte 45 cm x diepte 24 cm. De wanden en vloerdelen van deze bolderkar zijn gemaakt van onbehandeld hoogwaardig berkenhout. Welke u eventueel nog kunt voorzien van een ander kleurtje. Het stalen onderstel is rood gelakt. De bolderwagen is aan de voor- en achterkant te openen en is bijna geheel demonteerbaar, inclusief de houten zijkanten. U kunt hem dus snel uit elkaar halen en meenemen in iedere kofferbak, wel zo handig voor uitstapjes en vakantie. Kortom een ideale bolderkar voor een werkelijke dumpprijs..
In de winkel voor € 119.95Bij Agroluxe maar€ 49.95




Vergelijk prijzen van Luxe Bolderkar Type Groot op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Luxe Bolderkar Type Groot op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Agroluxe
  SMS
_
naar