We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Jeans van Pepe

Dagaanbieding Jeans van Pepe
Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Jeans van Pepe met 60.00 euro korting!' aan Facebook
Meerdere modellenPepe jeans:Stoer, comfortabel en hip, als je dat in je garderobe wilt hebben, dan is Pepe Jeans je kledingmerk. Het begin van Pepe Jeans vond plaats in 1973 met een marktkraam met spijkerbroeken op de Portobello Market in Londen. De jeans werd een hit dankzij de creatieve inbreng van de oprichters van Pepe Jeans: Nitin, Arun en Milan Shah. Zij wilden korte metten maken met de alledaagse denim waar veel mensen in liepen, en jeanskleding ontwerpen dat rijk was aan bijzondere details. Hierdoor ontstond er een unieke collectie die de wereld veroverde. Model Creon:Mooie grijze afgewassen jeans. De jeans heeft een mooie slim fit pasvorm en sluit dus mooi aan. Verder heeft de jeans een knoopsluiting en is voorzien van stoere details. Gemaakt van 35% katoen en 65% polyester. Model Rivet:Op zoek naar een broek die wat losser op de bovenbenen is? Dan is de Rivet het perfecte model. De jeans heeft een mooie lichte wassing en voorzien van knoopsluiting. Gemaakt van 100% katoen en heeft dus een loose fit pasvorm.-Merk: Pepe-Artikel: Jeans-Adviesprijs: € 99,95-Onze prijs: € 39,95-Kortingspercentage: 60%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagenVerzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedraagt € 5,95.
In de winkel voor € 99.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 39.95




Vergelijk prijzen van Jeans van Pepe op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Jeans van Pepe op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar