We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic

Dagaanbieding 2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic
Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan nujij Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan Hyves Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan Twitter Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan LinkedIn Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan technorati Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan myspace Voeg '2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic met euro korting!' aan Facebook
Zit je lekker in de bus, ben je je oordopjes vergeten....Met deze set van twee oordopjes heb je altijd een setje in je tas zitten. Erg handig voor mensen die meerdere tassen hebben of er simpelweg geen een gekregen hebben bij hun iPad, iPhone of iPod. De2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volumeregelaar is ook geschikt om tegebruikenbij het kijken van een film vanaf de laptop.We verkopen ze in een set van twee en voor deze prijs laat je ze toch niet liggen?.Eigenschappen 2xHeadphone setjes voor iPad, iPod of iPhone met volumeregelaar: . 100% compatible oordopjes voor iPad, iPod of iPhone.. Set van twee headphone's (totaal dus vier oordopjes).. Microfoon. 100 cm snoer. Met de volumeregelaar kun je gemakkelijk het volume bepalen, het nummer op pauze zetten of een ander liedje opzetten.. Ook zorgt de volumeregelaar ervoor dat je de telefoon kunt opnemen terwijl je muziek luistert (middelste knop).. De middelste knop begint of eindigt een gesprek en werkt als play/puze butten tijdens het spelen van muziek.. Geschikt voor alle apparaten met een 3,5 mm lijnuitgang.
Bij Gadgetknaller maar€ 8.00




Vergelijk prijzen van 2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 2x Headphone setjes voor iPhone, iPod of iPad met volume en mic op Prijsvergelijkers.com