We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

Sennheiser RS140

Dagaanbieding Sennheiser RS140
Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Sennheiser RS140 met euro korting!' aan Facebook
Uw favoriete muziek luisteren waar u maar wilt. De draadloze RS 140 garandeert een totale ontspanning, of u nu muziek beluistert of tv kijkt. Hij is vooral geschikt voor liefhebbers van luide muziek, want het gesloten, oorbedekkende ontwerp zorgt ervoor dat de muziek in de hoofdtelefoon blijft. 'Luisteren zonder anderen te storen' is het motto. De omschakelbare compressiefunctie maakt het tv-geluid kristalhelder. Met de balansregeling kan de gebruiker bovendien het rechter- en linkerkanaal van de hoofdtelefoon afzonderlijk aanpassen naar eigen voorkeur. Het hoge geluidsdrukniveau van 110 dB zorgt ervoor dat tv-geluid luid en duidelijk wordt ontvangen.

.Draadloze koptelefoon
.Reikwijdte 150 meter
.3.5 mm stereo-jackplug, Incl. adapter 3.5 naar 6.3 mm
.2 Jaar garantie.

Bij 1 DAY FLY maar€ 125.00




Vergelijk prijzen van Sennheiser RS140 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sennheiser RS140 op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar