We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Click to Buy

12x Scholl Party Feet

Dagaanbieding 12x Scholl Party Feet
Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan nujij Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan Hyves Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan Twitter Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan technorati Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan myspace Voeg '12x Scholl Party Feet met 52.00 euro korting!' aan Facebook
Het weekend wordt toch vaak gebruikt om er weer eens even lekker op uit te gaan. Eten met vriendinnen, lekker uit je dak gaan op een goed feest of heerlijk shoppen in de stad. De één doet dat relaxed om Sneakers terwijl de ander op hakken loopt. En voor degene die zich herkent in het op hakken lopen tijdens b.v een feestje of diner hebben wij vandaag de perfecte deal! Pak dit buitenkansje vandaag mee voor jezelf of voor een ander (bijvoorbeeld een leuk Sinterklaas Kado!). Normaal betaal je voor 1 paar al 8 euro ( Bewijs 1 ). Over Scholl Partyfeet Je kent het bovenstaande probleem vast wel van jezelf of van je vriendinnen, als je lang op hoge hakken of pumps loopt dan kun je, zeker als je gaat feesten pijnlijke voeten krijgen. Met de Scholl Party Feet is dit vanaf nu verleden tijd!. De inleg gel kussentjes pads zorgen voor een optimale verdeling van de druk op de voetzool. De gel kussentjes vangen lichte schokken op en verlichten het brandende gevoel aan de bal van de voet. Normaal betaal je voor 1 paar soms ook zelfs tien euro ( Bewijs 2 ). Maar waarom bij jullie vandaag zo goedkoop? Dat is een vraag die wij veel horen van onze klanten.. Reden dat wij iedere dag weer de aller goedkoopste zijn is omdat onze aanbieding slechts 24 uur geldig is en dat wij inmiddels van de betreffende fabrikant meer dan 1.000 stuks in 1x afnemen. Ook met deze deal is dat het geval. Collectief korting afdwingen bij de fabrikant omdat je groot inkoopt en je een merk bij meer dan 30.000 unieke bezoekers in 1x onder de aandacht brengt! Daarom zijn wij ook vandaag weer absoluut de goedkoopste! Maar let wel op, Op=Op! Kenmerken en Highlights Voorkomt pijnlijke voeten Van het merk Scholl 12 stuks voor slechts 7,95 (Op=Op) Alleen Vandaag slechts 2,95 Verzendkosten! .
In de winkel voor € 59.95Bij Click to Buy maar€ 7.95




Vergelijk prijzen van 12x Scholl Party Feet op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 12x Scholl Party Feet op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Click to Buy
  SMS
_
naar