We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Persberichten

PERSBERICHT
Eindhoven, 26 oktober 2010

BESPAREN MET DAGAANBIEDINGEN TOT WEL 47%


De website www.dagaanbieding.co heeft na jaren verzamelen van dagaanbieding gegevens de formule los gelaten om eens echt te berekenen wat de besparingen zijn. Deze gemiddelden worden berekend aan de hand van bijna 18.000 producten en gaat dus om serieuze getallen.

BESPARINGEN
Een dagaanbieding ligt gemiddeld rond de € 85,- euro, met een korting van 47%. Echter lijkt er een flinke verschuiving te zijn in de markt van de dagaanbiedingen.
Waar er begin 2009 een gemiddeld bedrag nog op bijna 200,- lag en een korting van (maar) 25%, is dat inmiddels opgelopen met kortingen tot 47%!.

MARKT & TRENDS
De dagaanbiedingen worden voornamelijk gedomineerd door gadgets, waardoor een overwegend mannelijk publiek niet verassend is. Vorig jaren wisten we nog te meten dat 80% van de geintereseerde mannelijk waren.
Echter is er hier een verandering gaande doordat steeds meer dagaanbiedingen komen welke zich richten op vrouwen, er komen zelfs aanbieders die zich enkel richten op vrouw georienteerde producten.
De grote afnemers lijken echter toch het mannelijk publiek te zijn maar een verschuiving ligt in de verwachting.

DECEMBER
De verwachting is dat de decembermaand (en de maand ervoor) weer een topmaand gaat worden. In deze feestmaand wordt er extra veel gezocht naar cadeaus waarin dagaanbiedingen vaak uitblinken door gadgets, parfums en sieraden. Door een grotere vraag tijdens die maanden zal de afzet hoger liggen waardoor de kortingen ook zullen toenemen tot soms wel 10% extra (dus al snel 55%!).

OVER DAGAANBIEDING.CO
Dagaanbieding.co is een verzamelwebsite voor 50 dagaanbieding webwinkels en is een initiatief van Teknology BV, uw ecommerce specialist.
Statistieken kunnen bekeken worden op http://www.dagaanbieding.co/statistieken.html, indien er gespecificeerde data nodig is dan kan deze uiteraard opgevraagd worden (zie contact gegevens).Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met;
Dagaanbieding.co
www.dagaanbieding.co/contact.html

Teknology BV
www.teknology.nl/contact


Dagaanbieding