We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

Zingende hond

Dagaanbieding Zingende hond
Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan nujij Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan technorati Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan myspace Voeg 'Zingende hond met euro korting!' aan Facebook
Only youuu!.Verras je geliefde met een leuke en romantische knuffel! En niet alleen is het een knuffel, deze knuffelis ook nogeens een geweldige zanger én heeft een mooie rode roos in zijn pootje. Romantischer kan niet!.Met een simpele druk op zijn pootje kun je hem aanzetten en begint de Zingende hond het liedje "Only You" van Elvis Presley te zingen. Verover gegarandeerd het hart van je geliefde als je hem/haar deze leuke knuffel cadeau doet ;-).Eigenschappen Zingende hond :. Zachtepluche knuffelhond. Muziek afspelen door op het pootje te drukken. De zingende hond werkt op drie AA batterijen. Afmetingen: circa 38 x 22 x 10cm.
Bij Gadgetknaller maar€ 9.90
Vergelijk prijzen van Zingende hond op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Zingende hond op Prijsvergelijkers.com