We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

Zij en Hij Kussenslopen

Dagaanbieding Zij en Hij Kussenslopen
Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan nujij Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan technorati Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan myspace Voeg 'Zij en Hij Kussenslopen met euro korting!' aan Facebook
De Zij en Hij Kussenslopen zijn een originele manier om je slaapkamer een beetje te pimpen. De voorkant vanhet enekussen is bedrukt met een vrouwtje en die van de ander met een mannetje. De achterkant staat helemaal vol met kleine vrouwtjes enmannetjes. De afmetingen van de Zij en Hij Kussenslopen zijn 60 x 70cm (per kussensloop), ze zijn gemaakt van katoenen ze worden geleverd in een leuk blik. De kussenslopen zijn leuk voor jezelf of om kado te doen!..Eigenschappen Zij/Hij Kussenslopen:.. Twee kussenslopen. Afmetingen: 60 x 70cm. 100% katoen.
Bij Gadgetknaller maar€ 9.00
Vergelijk prijzen van Zij en Hij Kussenslopen op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Zij en Hij Kussenslopen op Prijsvergelijkers.com