We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

YAMAHA PD-X50

Dagaanbieding YAMAHA PD-X50
Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'YAMAHA PD-X50 met 90.00 euro korting!' aan Facebook
Omdat zitzakken niet gemaakt zijn om uit op te staan. Omdat telefoons en koffiemachines op de één of andere manier áltijd net te ver uit de buurt van iPods zijn. Omdat er nu eenmaal altijd iemand binnen kan komen struinen voor wie u liever stilhoudt dat u naar K3 luistert. Omdat collega’s u richting hun computer dirigeren voor filmpjes, liedjes en andere onzin zonder even te melden dat u uw geluid even moet dimmen voordat u zich uit uw bureaustoel hijst. Kortom: de prangende kwesties des levens.
.
.Lang leve de technologie!
.Soms komen er zulke leuke snufjes op de markt! En vandaag hebben we een leuke snuf van Yamaha; de PDX-50. What’s in a name? Niks, dus bij dezen tekst en uitleg, want het plaatje verraadt bijna net zo weing. De PDX-50 is een desktop audio apparaat. Niet de centrale hifi stereo set, maar het mini sound system voor de directe omgeving waar u een iPod aan hangt. En omdat u in die directe omgeving al genoeg draden hebt liggen, komt dit ding zonder snoeren maar met – vooruit, relatief – erg lekker geluid.
.
.Hoe doet ‘ie dat?
.Met AirWired technologie: verliesloze (dus ongecomprimeerde) signaal overdracht waarmee draadloos een geluidskwaliteit behaald wordt die bijna zo goed is als een draadaansluiting. Groot geluid dus en heel praktisch: u neemt uw iPod met transmitter in de hand en bedient hem zoals u gewend bent. En omdat het bereik een paar meter is, kunt u tijdens het koffiezetten in de keuken een ander nummer opzetten of al bellend elders in de ruimte het geluid zachter zetten of uitschakelen. Maar er zit toch een cradle bij, dus u kunt kiezen.
.
.Vrijheid in geluid
.U kunt de compacte luidspreker neerzetten waar u wilt en het geluid wordt zonder vertraging foutloos verzonden. Daarbij heeft de PDX-50 een mooi design in verschillende kleuruitvoeringen – laat stijl maar aan Japanners over! En voor één dag lekker geprijsd bij 1DayFly. Genoeg gelezen!
.
.Tot morgen!




.
.
.
.
.
.
.

In de winkel voor € 249.00Bij 1 DAY FLY maar€ 159.00




Vergelijk prijzen van YAMAHA PD-X50 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van YAMAHA PD-X50 op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar