We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera

Dagaanbieding Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera
Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan nujij Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan technorati Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan myspace Voeg 'Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera met euro korting!' aan Facebook
De 2e generatie van Y-Cam’s bekroonde en uiterst succesvolle Y-cam Bullet HD is kleiner, slanker en slimmer dan ooit! Ontworpen voor IP-camera gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige professionele netwerkcamera, de Y-Cam Bullet HD 720 biedt HD-beelden van hoge kwaliteit en brede compatibiliteit. Perfect voor degenen die op zoek zijn naar de grootst mogelijke kwaliteit, integratie, ontwerp en betrouwbaarheid. De Y-cam Bullet HD 720 geeft hen het professionele niveau van bescherming dat ze verlangen. Zeer compatibel - de camera werkt met toonaangevende software, NAS en NVR drives, zoals Synology, ASUSTOR en QNAP, en is te integreren met andere beveiligingssystemen via ONVIF 2.0. Optimale veiligheid dus wanneer je werkt met de nieuwe series beveiligingscamera’s van Y-Cam! .

Vergelijk prijzen van Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Y-Cam HD 720 Beveiligingscamera op Prijsvergelijkers.com