We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iDiva

Wizzit Epileerapparaat

Dagaanbieding Wizzit Epileerapparaat
Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Wizzit Epileerapparaat met 25.00 euro korting!' aan Facebook
Wizzit Epileerapparaat Geen pincet meer nodig!   De Wizzit is een volledig nieuwe epileertechnologie, die lastige haartjes zelf zoekt, vastpakt en pijnloos verwijdert met wortel en al, zodat ze wekenlang niet meer teruggroeien.  De Wizzit werd speciaal ontworpen om haartjes stevig vast te houden, hoe kort of fijn ze ook zijn. Deze unieke epileertechnologie trekt haartjes aan als een magneet, zodat je nooit meer een spiegel nodig hebt. Door de roterende beweging worden de haartjes van top tot wortel zachtjes, maar grondig verwijderd. De Wizzit is bovendien perfect voor haartjes op de nek, onderarmen, handen, vingers, voeten, tenen en zelfs voor de bikinilijn! De Wizzit is voor zowel vrouwen als mannen te gebruiken. Levertijd: 5 – 7 werkdagen.   Bekijk hier de video.
In de winkel voor € 39.95Bij iDiva maar€ 14.95




Vergelijk prijzen van Wizzit Epileerapparaat op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Wizzit Epileerapparaat op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van iDiva
  SMS
_
naar