We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van

Wijnpakket voor de decembermaand

Dagaanbieding Wijnpakket voor de decembermaand
Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan nujij Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan technorati Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan myspace Voeg 'Wijnpakket voor de decembermaand met 9.55 euro korting!' aan Facebook
Het WIJNvandedag pakket bestaat uit een mousserende, een witte en een rode wijn en wordt bij u thuis afgeleverd. U kunt het pakket ook laten bezorgen bij iemand anders, bijv als kado. Het pakket kost normaal 57,50, u kunt het deze week bestellen voor 46,95. .Het bevat de volgende wijnen: .1x Mousserend: Gotas da Plata, La Mancha, Brut. Maakt men buiten Frankrijk geen lekkere mousserende wijnen? Wij weten wel beter als we proeven wat er in het glas zit: subtiel, geurig, fijne belletjes, mooi droog. Noem het gewoon champagne uit Spanje! .2x Wit: Domaine de L'isle Saint-Pierre 2005 Blanc .Op een eiland in de monding van de Rh�ne, bijna-Hollands voorzien van dijken en schapen, wordt deze natuurzuivere wijn gemaakt van chardonnay, sauvignon en muscat. Het levert een sappige, frisse en dorstlessende witte wijn op, die goed past bij salades, scampi's en zalm. .3x Rood: Les Vignerons d'Esteargues, cotes-du-rhone-villages signargues "Les Genestas" 2006. .Een rhone uit de nieuwe Rhone-appelation "Signargues": helder, fris en mooi strak fruit, met dat lekkere geurtje van zachte tannines. Een prachtige dinerwijn..
In de winkel voor € 57.50Bij maar€ 47.95
Vergelijk prijzen van Wijnpakket voor de decembermaand op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Wijnpakket voor de decembermaand op Prijsvergelijkers.com