We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Whitening Night Cream

Dagaanbieding Whitening Night Cream
Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan nujij Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan technorati Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan myspace Voeg 'Whitening Night Cream met euro korting!' aan Facebook
Whitening Night Cream Deze nacht crème heeft als doel het verminderen van vlekken, littekens, hyperpigmentaties en donkere vlekken op het gezicht. Ook levervlekken worden verminderd, moedervlekken echter niet. Het bijzondere aan deze whitening crème is dat deze geen hydrochinon bevat. Whitening crème bleekt de huid niet en bevat uitsluitend natuurlijke werkstoffen die de melanine aanmaak verlagen en de huid voeden en verzorgen. Molasse, de werkzame stof voor het oplichten, wordt gewonnen uit ruwe rietsuiker. Het is bewezen dat deze werkzame stof effectief resultaat opleverd. Omdat deze crème niet bleekt, maar de pigmentaanmaak verlaagt, zijn de resultaten niet direct zichtbaar. Dit komt omdat de huid ongeveer 3 à 4 weken nodig heeft om zich te vernieuwen. Na 3 à 4 weken is de nieuwe huid vernieuwd en is dus ook het eerste resultaat zichtbaar. De Whitening Night Cream bevat tevens melkzuur. Dit lost de dode hoorncellen op en maakt de weg vrij voor de actieve stoffen.  Inhoud 50 ml.
In de winkel voor € 19.95
Vergelijk prijzen van Whitening Night Cream op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Whitening Night Cream op Prijsvergelijkers.com