We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs

Dagaanbieding Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs
Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan nujij Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan technorati Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan myspace Voeg 'Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs met euro korting!' aan Facebook
Neem je je laptop vaak mee naar familie en vrienden of mee op reis, maar heb je ook zo’n hekel aan die saaie zwarte notebook tassen? Dan is deze Wenger Teton Backpack voor Notebooks een ideale oplossing! Wenger is bekend van de Zwitserse zakmessen en is gespecialiseerd in het produceren van duurzame goederen van hoge kwaliteit. Je essentiële spulletjes comfortabel meedragen is het uitgangspunt geweest bij het ontwerpen van deze duurzame polyvinyl rugzak. Je laptop met een formaat van maximaal 15.6 inch berg je veilig op in het speciale, optimaal beschermde vak en verder is de tas voorzien van air-flow back padding, een MP3-spelervakje met hoofdtelefoon opening en vakjes voor al je kleine rommeltjes. Bovendien zorgt het speciale CaseBase stabiliserende platform voor extra bescherming. Dus vanaf nu draag jij én comfortabel én met een sportieve look je laptop overal mee naartoe! .

Vergelijk prijzen van Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Wenger Teton laptop backpack in zwart/grijs op Prijsvergelijkers.com