We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van

Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm.

Dagaanbieding Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm.
Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. met 40.00 euro korting!' aan Facebook
Alleen dit weekend: een makkelijk te bedienen camera met niet te veel toeters en bellen. Je hebt natuurlijk niet altijd een dure spiegelreflex camera of kostbaar pockettoestel bij je, de kans dat er iets mee gebeurd is altijd aanwezig en dat zou zonde zijn. Een wegwerpcamera bied ook niet altijd uitkomst omdat daar een houdbaarheidsdatum aan vast zit en je heb ook nog eens de ontwikkelingskosten. 
Deze camera is de ideale oplossing voor de spontane momenten. Ga je wel eens een weekendje weg, een dagje uit of wil je de leukste momenten op een feest vastleggen dan is de Odys 5200 de ideale oplossing.
Doordat er een duidelijk LCD schermpje op de camera zit kun je direct zien of de foto gelukt is of nog een keer over gedaan moet worden.
De foto's worden opgeslagen op een handig geheugenkaartje en met het meegeleverde kabeltje zet je in een handomdraai de foto's op je computer en kun je direct de leukste foto's delen met je vrienden en familie.
Ben jij op zoek naar een makkelijk en handzaam formaat camera dan heb je met deze weekendknaller de beste aanbieding gevonden!.

In de winkel voor € 69.95Bij maar€ 29.95
Vergelijk prijzen van Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Weekendaanbieding: Odys Pocketcam 5200 met LCD scherm. op Prijsvergelijkers.com