We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Waterfles met filter

Dagaanbieding Waterfles met filter
Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan nujij Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan technorati Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan myspace Voeg 'Waterfles met filter met euro korting!' aan Facebook

Deze superkekke zuigtuit is een enorme hit, tenminste daar kwamen wij afgelopen week achter! Iedere zelfrespecterende hipster, moderne moeder of trendgevoelige vent loopt er mee. Een fijne 600ml water overal met je mee naar toe. Je water was bovendien niet eerder zo gezond en gefilterd, de kleurige zuigtuit is namelijk voorzien van een koolstoffilter die eventuele onzuiverheden en kalk uit het water haalt. 

Iedereen in het gezin zijn eigen fles? Geen probleem, deze week bieden wij deze musthave aan in 4 verschillende kleuren. Mix and match!

» Inhoud: 600 ml
» Verkrijgbaar in 4 kleuren

.

Bij Priceattack maar€ 8.99
Vergelijk prijzen van Waterfles met filter op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Waterfles met filter op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar