We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iChica

WANTED Shanghai Trolley Zwart

Dagaanbieding WANTED Shanghai Trolley Zwart
Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'WANTED Shanghai Trolley Zwart met 30.00 euro korting!' aan Facebook
Trendy trolley met Oosters design Een tijdje geleden verkocht iChica de beige Shanghai Trolley van WANTED, en toen kregen we veel vragen of ook de zwarte uitvoering beschikbaar was. Vandaag hebben we deze alsnog in de aanbieding! Dus ga je nog lekker op vakantie of heb je gewoon een tas nodig waar veel spullen in kunnen? De trendy en handige zwarte Shanghai Trolley is ideaal en neem je overal mee naar toe! Het is niet langer alleen de keurige stewardess die gewapend met lipstick en trolley de luchthaven onveilig maakt. Want of je nu een stedentripje gaat maken of deze koffer als handbagage gebruikt, deze zwarte trolley wijkt niet van je zijde. Het ontwerp van deze kleurrijke koffer op wieltjes staat bol van de trends van deze zomer. Oosterse invloeden, supervrouwelijk, de satin look en het bloemendessin maken deze koffer tot een succes. De trolley is gemaakt van hoogwaardig kunststof en de afmetingen (bxhxd) zijn 53 cm x 30 cm x 30 cm. De trolley is groot genoeg om je benodigde spullen in op te bergen, en klein genoeg om als handbagage mee te nemen! Behalve een groot vak, zitten er ook veel aparte vakjes in, zodat er genoeg plaats is om bijvoorbeeld je gsm, portemonnee en reisdocumentatie gescheiden op te bergen. WANTED WANTED profileert zich als een merk voor de "young at heart": voor iedereen die zich jong voelt en zelfbewust in het leven staat. De WANTED collectie bestaat uit allerlei producten: van woonaccessoires tot hippe tassen en gadgets. Deze trendy trolley is daar een goed voorbeeld van!.
In de winkel voor € 49.95Bij iChica maar€ 19.95




Vergelijk prijzen van WANTED Shanghai Trolley Zwart op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van WANTED Shanghai Trolley Zwart op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van iChica
  SMS
_
naar