We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Wacom Intuos Pro Medium Special Edition

Dagaanbieding Wacom Intuos Pro Medium Special Edition
Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan nujij Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan technorati Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan myspace Voeg 'Wacom Intuos Pro Medium Special Edition met euro korting!' aan Facebook
De iBOODers die wel eens creatief of grafisch werk verzetten op hun computer kunnen beamen dat werken met een muis niet altijd even fijn is. Constant maar pielen om dat ene lijntje goed op je canvas te krijgen… Gelukkig is daar een oplossing voor en niet zomaar een oplossing; nee een speciale nog wel in de vorm van de Intuos Pro Special Edition van Wacom. Een pentablet die Wacom’s beste penmogelijkheden combineert met multi-touch gebaren en een precisie waar je u tegen zegt. Dit apparaat is een zeer waardige uitbreiding van ieder creatief arsenaal. Maak gebruik van de precisie van traditionele penselen, pennen en stiften dankzij de 2048 niveaus van pendrukgevoeligheid met de Grip Pen. Of versnel je work-flow door gebruik te maken van multi-touch gebaren en de kantelherkenning. Vervelende set ups behoren tot het verleden: de Intuos Pro SE detecteert de software die je gebruikt en geeft zelf de beste selecties aan. Maak gebruik van je favoriete voorgeselecteerde snelkoppelingen of maak ze zelf aan en plaats ze onder een van de acht ExpressKeys™ of Touch Ring. Navigeer met de spreekwoordelijke sierlijkheid van een ballerina door je software met de multi-touch bediening: pan, zoom, draai en navigeer op natuurlijke wijze en zonder enige moeite. Of werk geconcentreerd met het Express View-display en het Taartmenu. Het kan allemaal. Ook niet onbelangrijk: hij is draadloos en geschikt voor links- en rechtshandigen. De Intuos Pro SE is dus hét creatieve gereedschap waarmee je je ongehinderd op je werk kunt storten. Neem er gewoon een! Je werk verdient het. .

Vergelijk prijzen van Wacom Intuos Pro Medium Special Edition op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Wacom Intuos Pro Medium Special Edition op Prijsvergelijkers.com