We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iChica

Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale

Dagaanbieding Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale
Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale met 16.00 euro korting!' aan Facebook
LET OP: IPANEMA SLIPPERS VALLEN IETS KLEINER. NEEM DUS EEN MAAT GROTER DAN JE DOCHTER OF ZUSJE NORMAAL HEEFT! Luxe Gisele Bündchen Junior teenslippers van Ipanema Onlangs verkocht iChica teenslippers van Ipanema uit de Gisele Bündchen collectie. We wisten al dat er veel moeders lid zijn van iChica, maar we hebben naar aanleding van deze sale erg veel vragen gehad of we ook de Gisele Bündchen lijn voor kinderen kunnen aanbieden! Vandaag is de kans om je dochter of (schoon)zusje te verwennen, want we hebben de Giselle Bündchen junior lijn vandaag in de aanbieding! Je kunt kiezen uit verschillende modellen, die normaal gesproken een winkelprijs hebben van tussen de €15,95 en €23,95. Om het makkelijk te maken, zijn alle slippers vandaag €8,95! de verschillende modellen zijn: - Seeds New Thong, mooie slippers met glimmende straps (normaal € 19,95) - Seeds Sandal, prachtige sandaaltjes (normaal €23,95) - Seeds Strap, leuke slippers met een extra horizontaal bandje (normaal €15,95) Met deze slippers steun je ook het goede doel! Met een slipper van Ipanema ben je trouwens niet alleen helemaal van deze tijd, maar je draagt ook nog je steentje bij aan de natuur: voor iedere verkochte slipper, doneert Ipanema aan het "forests for future" programma! Dit project zorgt voor herbeplanting van het Atlantische Tropische Woud. Het planten van plaatselijke authentieke jonge bomen zal meehelpen het water beter de preserveren en daarmee ook het klimaat, de temperatuur, de vochtigheidsgraad en de regen. En natuurlijk de waterreservoirs voor de 110 miljoen mensen die in de omgeving van het Atlantic Forest wonen. Gisele Bündchen heeft zelf de eerste boom geplant..
In de winkel voor € 24.95Bij iChica maar€ 8.95
Vergelijk prijzen van Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Voor de kids: Ipanema Gisele Bündchen Junior Slipper Sale op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van iChica
  SMS
_
naar