We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum

Dagaanbieding Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum
Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum met 2.00 euro korting!' aan Facebook
Profiteer van de make-up weken € 9,95 p.s. !! op=op De Volume Celebrities Mascara is eerste cosmetische mascara in het combineren van de eigenschappen van de mascara en wederopbouwde serum. Het geeft de perfecte combinatie van extreme lengte, prachtige volume en de dichtheid van de wimpers. De uitzonderlijk en perfect gevormde borstel scheidt  precies en lift de wimpers van de basis naar hun tips. De Volume Celebrities Mascara klont niet. Het resultaat is al zichtbaar na de eerste toepassing, en elk volgende laag van mascara verhoogt de verdikking en het verlengen van uw wimpers. Voordelen van de Volume Celebrities Mascara - 10x meer verdikking van de wimpers - De wimpers krullen maar liefst 450 graden - Scheidt de wimpers perfect - Volume Celebrities Mascara klont niet - Biedt natuurlijke groei en weerstand van u wimpers - Vitaliteit, kracht en elasticiteit van de hele wimpers Actieve Ingredienten * Minerale pigmenten * Natuurlijke Carnauba Wax (Stimuleerd de groei van de wimpers en voorkomt dat ze breken of vallen) * D-panthenol (Bouwt de zweep structuur op en toont zichtbaar dichtheid en dikte) * Jojoba olie * Vitaminen A, F en E (Hydrateerd de wimpers diep en verhoogt hun flecibiliteit).
In de winkel voor € 11.95Bij Eveline Cosmetics maar€ 9.95
Vergelijk prijzen van Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Volume Celebrities Mascara met wederopbouwde serum op Prijsvergelijkers.com