We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

Vogels/Aldenkamp TV meubel

Dagaanbieding Vogels/Aldenkamp TV meubel
Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan nujij Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan technorati Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan myspace Voeg 'Vogels/Aldenkamp TV meubel met 229.50 euro korting!' aan Facebook
Met al die platte schermen van de afgelopen weken dachten we dat het wel tijd zou zijn om u ook eens tegemoet te komen met een praktische Fly. Een flatscreen meubel, bijvoorbeeld. Een mooi flatscreen meubel zelfs. Een mooi flatscreen meubel voor een net zo mooie prijs. Gevonden! En dan hebben we natuurlijk meteen ’s Neerlands beste tv-meubel bouwer te pakken, zo zijn we dan ook wel weer. Leest u mee?
.
.Hoe, wat, waar?
.Hij is 90cm breed, 51cm hoog en 44 cm diep. Dat betekent dat flatscreen maatje 32” op de bovenste zwarte glasplaat hoort te staan. Alles aan deze tafel dat niet van zwart glas is, bestaat uit zwart metallic gelakt metaal. Past mooi bij menig flatscreen design en hij biedt ruimte aan de kastjes die er vaak onder komen te staan – decoders, dvd-spelers etc. Bij elkaar kan er 30 kilo op de bovenste glasplaat van de Aldenkamp PLG900. Hij wordt geleverd als montagepakket en hij is (echt!) eenvoudig te monteren, geen worstelpartijen en vermiste onderdeeltjes. Maar deze Fly is van oorsprong ook wel een tikkie duurder dan ‘ie vandaag bij ons is, u kunt echt spreken van een gigantische korting.
.
.Gigantische korting?
.Echt wel. Afgeprijsd van €329 naar €99 euro. Nog niet een derde. Tsss!
.
.Tot morgen.
.



.

In de winkel voor € 329.00Bij 1 DAY FLY maar€ 99.50




Vergelijk prijzen van Vogels/Aldenkamp TV meubel op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Vogels/Aldenkamp TV meubel op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar