We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Vesten van Cars

Dagaanbieding Vesten van Cars
Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Vesten van Cars met 40.00 euro korting!' aan Facebook
In vier kleurenCars Jeans:Cars Jeans is een Nederlands merk dat al bestaat sinds 1982. Ze bieden jeans aan die modieus en comfortabel zijn en – niet geheel onbelangrijk – tegen een redelijke prijs. Cars Jeans is verkrijgbaar bij diverse grote ketens en modewinkels en nu dus ook elkedagietsleuks.nl voor een erg goede prijs.De vesten:Stoere vesten in vier verschillende kleuren. De vesten hebben een mooie normale pasvorm en zijn overal goed mee te combineren. De vesten zijn voorzien van een ritssluiting en twee steekzakken voorop. Gemaakt van 100% polyester.-Merk: Cars Jeans-Artikel: Vesten-Pasvorm: Regular (normaal)-Kwaliteit: 100% Polyester-Adviesprijs: € 59,95-Onze prijs: € 19,95-Kortingspercentage: 67%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagenVerzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 5,95.
In de winkel voor € 59.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van Vesten van Cars op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Vesten van Cars op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar