We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Dagproduct

Vanity Fair (3DVD)

Dagaanbieding Vanity Fair (3DVD)
Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan nujij Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan technorati Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan myspace Voeg 'Vanity Fair (3DVD) met 10.09 euro korting!' aan Facebook
De BBC maakte deze stijlvolle verfilming van de klassieke roman van William Makepeace Thackeray. 'Vanity Fair' speelt zich af in het Europa van de Napoleontische oorlogen. Becky Sharp, een straatarm weesmeisje, en Amelia Sedley, de beschermd opgegroeide dochter van een rijke koopman, sluiten een even onwaarschijnlijke als hechte vriendschap. 'Vanity Fair' vertelt hun belevenissen, van de salons van Londen tot het strijdperk van Waterloo. De opnamen werden gemaakt op locatie in Londen... (Meer info).
In de winkel voor € 21.99Bij Dagproduct maar€ 11.90
Vergelijk prijzen van Vanity Fair (3DVD) op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Vanity Fair (3DVD) op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Dagproduct
  SMS
_
naar