We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms

Dagaanbieding Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms
Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan nujij Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan technorati Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan myspace Voeg 'Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms met 14.96 euro korting!' aan Facebook
DUREX Probeer Pakket 30 CondoomsJouw seksuele lifestyle is belangrijk. Je wilt geen soa's oplopen, dus goede voorbehoedsmiddelen zijn een pre! Je wil je jezelf goed kunnen beschermen en dus komt VSDEAL nu met een mega weekend deal!Probeer nu de meest populaire condooms van Durex met onze eigen Durex Assortiment Aanbieding. U krijgt:• 12 x Durex Natural• 12 x Durex ambassador Glyder• 2 x Durex Topsafe• 2 x Durex Fiesta• 2 x Durex ExpressU koopt 30 kwaliteits condooms van Durex voor deze zeer speciale prijs. Dit pakket en deze aanbieding zijn nergens anders in Nederland te krijgen en dus alleen voor klanten van vsdeal.coml!! Probeer nu de meest populaire Durex Condooms, zonder zeer grote aantallen te hoeven kopen!5 soorten Durex condooms in een deal. Kwaliteit waar je van op aan kunt ... Durex heeft 75 jaar ervaring met het produceren van condooms. Er kan dus zonder voorbehoud gezegd worden dat elk Durex condoom het resultaat is van een beproefd en getest productieproces.Alle condoomtypes worden ook dermatologisch getest.Top 5 voordelen van Durex condooms • Absoluut geen bijwerkingen. • Je hoeft het alleen maar te gebruiken wanneer je seks hebt. • Beschermt tegen soa’s, waaronder HIV/AIDS en ook baarmoederhalskanker. • Gemakkelijk verkrijgbaar, nu bij VSDEAL. • In vele soorten en maten, voor elk wat wils. Wij hebben 4 verschillende types om te proberen wat het beste bij je past. Durex NaturalWe doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze condooms prettig aansluiten en aanvoelen tijdens het vrijen. Daarom zijn deze gemakkelijk aan te brengen condooms standaard voorzien van glijmiddel. De prettige pasvorm zorgt ervoor dat ze gemakkelijk en comfortabel zijn in het gebruik.Durex Ambassador GlyderAmbassador glyder is een glad, transparant condoom voorzien van een reservoir en een niet-zaaddodend glijmiddel. Nominale breedte: 52mmDurex TopsafeAlleen maar omdat je extra zekerheid belangrijk vindt, wil dat niet zeggen dat je concessies wilt doen aan comfort - en met de Topsafe hoeft dat ook niet. Durex FiestaVoor meer plezier in je seksleven zijn de gekleurde Durex Fiesta condooms ook voorzien van een bijpassend smaakje. Je kunt kiezen uit banaan, aardbei en sinaasappel. Durex ExpressDurex eXpress condooms zijn rechte condooms met een nominale breedte van 52mm, en ze hebben een reservoir en glijmiddel..
In de winkel voor € 29.95Bij VSdeal.com maar€ 14.99
Vergelijk prijzen van Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Ultiem Durex Probeer Pakket 30 Condooms op Prijsvergelijkers.com