We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Tops van Cars

Dagaanbieding Tops van Cars
Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Tops van Cars met 30.00 euro korting!' aan Facebook
Verschillende artikelenCars Jeans:Cars Jeans is een Nederlands merk dat al bestaat sinds 1982. Ze bieden jeans aan die modieus en comfortabel zijn en – niet geheel onbelangrijk – tegen een redelijke prijs. Cars Jeans is verkrijgbaar bij diverse grote ketens en modewinkels en nu dus ook elkedagietsleuks.nl voor een erg goede prijs.De sjaalkraag longsleeves:Longsleeves voorzien van de bekende sjaalkraag. Je kan kiezen uit twee varianten streep en een stoere print. De longsleeves hebben een normale pasvorm en gemaakt van 100% katoen. Verder voorzien van de bekende Cars details.De hemden:Stoere overhemden gemaakt van 100% katoen. Je kan kiezen uit ruit hemden, een denim hemd en zelfs een camouflage hemd. De hemden zitten boordevol details en hebben een normale pasvorm. De artikelen komen uit de nieuwste collectie van Cars.-Merk: Cars Jeans-Artikel: Tops -Pasvorm: Regular ( normaal)-Adviesprijs: € 59,95-Onze prijs: € 29,95-Kortingspercentage: 50%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagenVerzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 5,95.
In de winkel voor € 59.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 29.95




Vergelijk prijzen van Tops van Cars op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Tops van Cars op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar