We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 123dagaanbieding.nl

Tik-hem-aan-ouwe oranje pet

Dagaanbieding Tik-hem-aan-ouwe oranje pet
Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan nujij Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan technorati Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan myspace Voeg 'Tik-hem-aan-ouwe oranje pet met euro korting!' aan Facebook

De hit van dit EK! De enige echte TIK-EM-AAN-OUWE pet! Supervet & functioneel! De pet heeft een klep van 30 centimeter lang met een stalen bieropener op de rand! Superhandig tijdens de wedstrijden voor het supercool openen van je lauwe B.V.O.'tjes. Aan de onderzijde van de klep staan enkele belangrijke Nederlandse woorden in het Pools vertaald: HEJ PIWO! Niet alleen handig als je naar het EK in Polen gaat, maar ook gewoon in Nederland te gebruiken!

.

Bij 123dagaanbieding.nl maar€ 7.99
Vergelijk prijzen van Tik-hem-aan-ouwe oranje pet op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Tik-hem-aan-ouwe oranje pet op Prijsvergelijkers.com