We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!!

Dagaanbieding Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!!
Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan nujij Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan technorati Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan myspace Voeg 'Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! met 13.95 euro korting!' aan Facebook
Thermo Anti Muggenbeet ideaal voor op vakantie of tijdens de bbq!Vsdeal zegt: binnen 5 seconde van de jeuk af! In de zomer hebben weer veel mensen last van muggenbeten en de daardoor ontstane muggenbulten. Deze thermo anti-muggenbeet biedt al binnen enkele seconden een effectieve behandeling tegen muggen- of insectenbeten die jeuk veroorzaken.Het principe van de behandeling is gebaseerd op de fysieke eigenschappen van warmte als een manier om insectengif te neutraliseren. Deze behandelingsvorm voorkomt vrijwel geheel dat het gebied rondom de beet of steek gaat jeuken of opzwelt. Ideaal voor onderweg en op vakantie! De Thermo Anti Muggenbeet helpt de jeuk en zwelling te verminderen. Een paar keer klikken op de plaats van de beet/steek en de jeuk en zwelling verdwijnt. Het vermindert de jeuk én de zwelling zonder gebruik te maken van plakkerige crèmes en chemicaliën. Het product is klinisch getest, veilig voor kinderen (boven de 4 jaar) en gaat meer dan 4.000 behandelingen mee. Het apparaatje werkt door het kracht uitoefenen op kwartskristallen, dit levert een schokje op van hoog voltage en laag ampère. Door de pulsen (ca. 5 keer) wordt de histamine-aanmaak in het lichaam afgebroken. Hierdoor wordt de zwelling en de jeuk gereduceerd. Thermo Anti Muggenbeet werkt het meest effectief als het apparaat zo snel mogelijk na de insectenbeet wordt gebruikt.Bij 2 zijn de verzendkosten € 5,95.
In de winkel voor € 14.95Bij VSdeal.com maar€ 1.00
Vergelijk prijzen van Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Thermo Anti Muggenbeet Nieuw in Nederland!! op Prijsvergelijkers.com