We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Thecus N2520 NAS server

Dagaanbieding Thecus N2520 NAS server
Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan nujij Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan technorati Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan myspace Voeg 'Thecus N2520 NAS server met euro korting!' aan Facebook
Deze ultrastille NAS server van Thecus is een nieuwe telg van de uitgebreide NAS-familie. Zoals het de nieuwste NAS betaamt draait hij op de laatste software van Thecus. Naast de laatste software is de NAS voorzien van één van de laatste processors en de nieuwste snufjes. Zo beschikt deze NAS over de razendsnelle en zuinige Intel Atom™ CE5315 processor en 1GB Ram werkgeheugen. Doordat de NAS ondanks zijn snelheid zeer zuinig is, komt er weinig warmte vrij. Dit komt geluidsoverlast ten goede, zeker wanneer je hoort dat de NAS een geluidsproductie van maar 20 dB heeft! Deze NAS is wat ons betreft de perfecte instap-NAS, voor iedereen die graag zijn data beschermt maar overal ter wereld wil inzien en er niet al te veel moeite voor wil doen. Binnen 5 minuten is de NAS volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Zelfs ons bestelproces kost je meer tijd, probeer het maar uit! .

Vergelijk prijzen van Thecus N2520 NAS server op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Thecus N2520 NAS server op Prijsvergelijkers.com