We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Tefal Ceramic Control pannenset

Dagaanbieding Tefal Ceramic Control pannenset
Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan nujij Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan technorati Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan myspace Voeg 'Tefal Ceramic Control pannenset met euro korting!' aan Facebook
Om met een Hollands gezegde met de deur in huis te vallen: met deze pannenset van Tefal bak je ze helemaal bruin want hiermee maak je van elk gerecht een waar culinair feest. Deze pannen uit de nieuwe keramische inductieserie van Tefal hebben een harde keramische laag waardoor je vlees goed dichtschroeit wat een knapperig en egaal bakresultaat oplevert. En ze zijn sterk, je kan zelfs ijzeren spatels - op een normale manier, geen geram! - tijdens het koken gebruiken. En wist je dat bakken op een te hoge temperatuur ongezond is? Daarom bevat het midden van elke pan een Thermo-Spot. Deze kleurt effen rood als hij de juiste temperatuur heeft bereikt, zo blijven belangrijke voedingsstoffen tijdens het bereidingsproces behouden. Dit levert niet alleen een smakelijk maar ook nog eens een gezond gerecht op. Dankzij de spot raakt de pan ook niet oververhit en zorgt de rvs inductiebodem voor een perfecte warmtegeleiding. Daarnaast zijn deze pannen 100 % veilig omdat ze zonder schadelijke stoffen zoals PFOA, lood of cadmium gefabriceerd zijn. Ideaal dus voor dat mooie stukje vlees of die te wokken visschotel. Bij voorbaat eet smakelijk! .

Vergelijk prijzen van Tefal Ceramic Control pannenset op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Tefal Ceramic Control pannenset op Prijsvergelijkers.com