We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Week op Week

Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad

Dagaanbieding Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad
Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad met 20.00 euro korting!' aan Facebook
Er zijn steeds meer mooie en handige Apps voor onderweg, helemaal top, zeker met de vakantieperiode voor de deur. Je houdt simpel contact met thuis via Skype, Facebook en Whatsapp en zelfs in het vliegtuig kun je de tijd doden met games zoals Angrybirds. Helaas is het plezier maar van korte duur omdat veel van deze applicaties behoorlijk wat energie van je batterij snoepen en na een paar spelletjes, foto´s of tweets zie het balkje van de batterij in no-time richting de kritische zone kruipen. Met deze travel charger met 1700 mAh kun je je iPhone, iPod of iPad direct reanimeren door deze aan je toestel te klikken Door het gebruik van de charger gaat je iPhone tot wel 26 uur langer mee dan op de normale batterij, met meerdere adapters vlieg je zelfs deze hele wereld rond terwijl je alle levels van Angry Birds kunt uitspelen. Het opladen van de travel charger zelf gaat via een compacte USB aansluiting welke netjes is weggewerkt in de achterkant waardoor je hem via elke laptop. PC of standaard lader met USB aansluiting op kunt laden. Tijdens het laden geeft een LED indicator de status van de travel charger aan zodat je precies weet wanneer de travel charger weer klaar voor gebruik is. Onderweg, op reis of op het strand, met deze krachtige Technaxx travel charger van 1700 mAh hou jij de spanning er in! Geschikt voor ┬áiPhone 3, 3G(S) iPhone 4, iPod, en iPad. Capaciteit 1700 mAh Extreem licht, slechts 58 gram Zeer makkelijk in gebruik, inpluggen=opladen.
In de winkel voor € 39.95Bij Week op Week maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Technaxx travelcharger 1700 mAh voor iPhone 4- iPhone 3G(S) iPod en iPad op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Week op Week
  SMS
_
naar