We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Targus rollende laptopbackpack

Dagaanbieding Targus rollende laptopbackpack
Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan nujij Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan technorati Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan myspace Voeg 'Targus rollende laptopbackpack met euro korting!' aan Facebook
Je ziet meteen al dat dit een stijlvolle, duurzame rugzak met veel functies is. Maar als je beter kijkt, zie je dat het óók een trolley is! De TSB700 rolt op in-line skate wielen en is voorzien van een telescopische trekstang met 2 standen. Wanneer je de Targus als een trolley gebruikt houdt de beschermende achterklep de schouderbanden op hun plaats. Diezelfde flap vouw je de andere kant op wanneer je de Targus als rugzak gebruikt om zo de wieltjes mooi af te dekken. Voor extra gemak heeft de tas een handgreep aan de onderzijde van de behuizing waarmee je hem makkelijk in je auto of een bagagevak in het vliegtuig tilt. Uiteraard heeft de tas een gewatteerde, afneembare hoes voor notebooks met een 15.6" scherm, voorvak met beschermende voering voor iPod/MP3 spelers, PDA of zonnebrilvak, bodem voorvak voor visitekaartjes, pennen en sleutels, een hoofdvak met veel plek voor documenten en accessoires, een groot zijvak en zelfs een waterfleshouder aan de zijkant! Stijlvol, praktisch en helemaal compleet op weg met deze rollende laptoprugzak van Targus! .





Vergelijk prijzen van Targus rollende laptopbackpack op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Targus rollende laptopbackpack op Prijsvergelijkers.com