We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter

Dagaanbieding Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter
Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan nujij Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan technorati Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan myspace Voeg ' Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter met euro korting!' aan Facebook
Van 59.95 euro
Prijs: 29,95 euro
Product omschrijving: Het meest bekende merk uit de sportwereld komt met een high-tech weegschaal met een prachtig design. Standaard weegschalen zijn vaak een ramp; het is altijd een lastige zaak om spierweefsel te kunnen onderscheiden van het vetweefsel. Deze Tanita weegschaal geeft antwoord op al jouw vragen. Door middel van de voetsensoren kan de weegschaal, afgerond op 0,1%, het percentage lichaamsvet berekenen. Het gewicht wordt op 100 gram nauwkeurig weergegeven. Bovendien wordt ook het totale lichaamsvocht percentage van je lichaam berekend (hydratatie levels). Een terugval in hydratatie kan behoorlijke gevolgen hebben voor bijvoorbeeld je conditie en daarom belangrijk om in de gaten te houden. Met deze weegschaal kan je dus je gewicht perfect in de gaten houden. Teveel vet of niet, met deze weegschaal kan je exact bepalen wat jij aan je lichaam moet doen om weer perfect in vorm te komen. Deze Tanita weegschaal geeft je zeer nauwkeurige informatie over het percentage lichaamsvet waardoor je precies weet op welke wijze je moet trainen, bijvoorbeeld meer conditietraining of meer vetverbranding. De weegschaal kan de gegevens voor 4 personen opslaan waardoor je je algemene conditie perfect kunt monitoren. De Tanita UM 51 weegschaal is dus het perfecte steuntje in de rug voor iedereen die gezond wil worden of wil blijven. Dus wacht niet tot 1 januari met je goede voornemens maar ga direct aan de slag!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Tanita digitale weegschaal en lichaamsvetmeter op Prijsvergelijkers.com