We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Sweaters van Kuyichi

Dagaanbieding Sweaters van Kuyichi
Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Sweaters van Kuyichi met 50.00 euro korting!' aan Facebook
Uit de nieuwste collectieKuyichi:Kuyichi is een kledingmerk dat zich richt op het vervaardigen en verkopen van eerlijke spijkerbroeken en andere kleding. Uitgangspunt hierbij zijn de drie aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen: sociaal, milieu en economisch. De visie van Kuyichi is dat de kleding wel aan hoge kwaliteits- en modenormen moet voldoen, want volgens Kuyichi verkoop je alleen dan een Fair Trade-product in de normale kledingretail. De cirkel in het logo staat voor de wereld en het plusteken duidt op positief. De Peruaanse katoenboeren verdienen dankzij Kuyichi een normaal salaris aan hun oogst. Ze krijgen een gegarandeerde minimumprijs voor de geteelde katoen, ongeacht de schommelingen van de prijs op de wereldmarkt.De sweaters:Vandaag een leuke selectie sweaters in maar liefst vier verschillende modellen. Zo bieden wij sweaters aan met een rits en zonder rits. De sweaters hebben allemaal een normale pasvorm en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, dit is niet alleen milieuvriendelijk maar ook nog eens super zacht en fijn om te dragen. De sweaters komen uit de nieuwste collectie van Kuyichi dus sla snel je slag.-Merk: Kuyichi-Artikel: Sweaters-Pasvorm: Normaal-Kwaliteit: 100% Katoen-Adviesprijs: 89,95-Onze prijs: 39,95-Kortingspercentage: 56%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen Verzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen 5,95.
In de winkel voor € 89.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 39.95




Vergelijk prijzen van Sweaters van Kuyichi op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sweaters van Kuyichi op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar