We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iChica

Supersexy bikini's van PHAX

Dagaanbieding Supersexy bikini's van PHAX
Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Supersexy bikini's van PHAX met 50.00 euro korting!' aan Facebook
LET OP: VANDAAG GÉÉN VERZENDKOSTEN! Oogverblindend sexy bikini's van PHAX De bikini's van het Zuid-Amerikaanse bikinimerk PHAX Swimwear zijn supersexy! Niet voor niets dat dit bikinimerk in razende vaart de wereld verovert.. PHAX Swimwear bevat alle flair die je van Zuid-Amerikaans design verwacht: fashion, design, sensualiteit en comfort. Behalve dat de bikini's perfect zijn gestyled, zijn ze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen, die ervoor zorgen dat je er op je best uitziet. Vandaag heeft iChica een sale met een aantal van de populairste modellen uit de Zomer 2010 Collectie van PHAX! Je hebt de keuze uit een aantal supersexy (semi)halterbikini's, die normaal in prijs variëren tussen 65 en 89. Alle bikini's zijn vandaag verkrijgbaar voor één prijs, namelijk 39,95! En je betaalt vandaag GEEN VERZENDKOSTEN, de bikini's worden dus gratis bij je thuisbezorgd! De bikini's zijn geheel gevoerd en de topjes hebben uitneembare soft-cup vullingen voor een licht push-up effect. De bikini's en voering zijn gemaakt van 84% nylon en 16% elasthan. De bikini's zijn beschikbaar in de maten S, M, L en XL. De maten vallen normaal. Maak nu jezelf en je vriend of man blij met een supersexy bikini van PHAX!.
In de winkel voor € 89.95Bij iChica maar€ 39.95
Vergelijk prijzen van Supersexy bikini's van PHAX op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Supersexy bikini's van PHAX op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van iChica
  SMS
_
naar