We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van DayDealers

SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken

Dagaanbieding SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken
Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan nujij Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan Hyves Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan Twitter Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan technorati Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan myspace Voeg 'SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken met 30.05 euro korting!' aan Facebook
Nooit meer je tas op schoot of op de vieze grond op een terrasje met deze handige haak. Klik hem op de tafel, hang de haak onder de tafel en hang je tas eraan. Easy! Deze tassenhaak is uitgerust met een mooie 'diamant' en in mooie kleuren verkrijgbaar. De tassenhaak is klein en compact, de haak sluit met een magneet om de 'diamant'. De haak is niet zwaar en door het vilt aan de onderkant en het gewicht blijft de tas mooi hangen. De tassenhaak is dus erg charmant!.
In de winkel voor € 40.00Bij DayDealers maar€ 9.95
Vergelijk prijzen van SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van SUPER SALE: 2 LUXE Tassenhaken op Prijsvergelijkers.com