We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van One Day Only

Stoomstation van Siemens

Dagaanbieding Stoomstation van Siemens
Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Stoomstation van Siemens met 90.00 euro korting!' aan Facebook
Snel, moeiteloos en professioneel strijken Met een stoomdruk tot 5,0 bar wordt een stoomproductie van 110 gram per minuut gerealiseerd, die op het strijkijzer traploos kan worden geregeld. Het afneembare waterreservoir is heel eenvoudig bij te vullen. En dankzij de snelle opwarming is het stoomstation al na ongeveer twee minuten gebruiksklaar. Het stoomstation TS 25325 kan zowel horizontaal als verticaal stomen. Het strijkijzer kan eenvoudig van het station worden genomen en direct op de strijkplank worden gezet. De uitstekende glij eigenschappen van de Inox strijkzool zorgen ervoor dat het strijken buitengewoon licht gaat. Alleen vandaag met 38% korting plus een jaar gratis wassen (6 flessen Fleuril t.w.v. € 35,-)  .
In de winkel voor € 239.00Bij One Day Only maar€ 149.00
Vergelijk prijzen van Stoomstation van Siemens op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Stoomstation van Siemens op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van One Day Only
  SMS
_
naar