We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iChica

Stoere Jassen van Vent du Nord

Dagaanbieding Stoere Jassen van Vent du Nord
Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Stoere Jassen van Vent du Nord met 75.00 euro korting!' aan Facebook
Perfecte jas voor koudere zomerdagen en najaar Het superhete weer lijkt inmiddels achter ons te liggen, dus dragen we allemaal weer (iets) warmere kleding! Om ervoor te zorgen dat je ook met de huidige temperaturen er weer helemaal tiptop bij loopt, heeft iChica vandaag deze stoere jassen van Vent du Nord in de aanbieding! Deze jas van Vent du Nord is een heerlijk lichte jas die perfect op de koudere zomerdagen en het najaar te dragen is. De buitenkant is afgewerkt in een half matte glans en de binnenkant heeft een laceprint. Door deze samenstelling oogt de jas zeer apart. Echt een gave jas die je niet vaak tegen zal komen in het huidige straatbeeld. De kraag kun je zowel omlaag als omhoog dragen, het laatste ziet er natuurlijk wel stoer uit! Rond het middel is een geplooide band gestikt, wat de taille mooi laat uitkomen. De buitenkant is van 70% katoen en 30% Polyurethaan. Dat maakt deze jas bestand tegen een regenbuitje, indien het Nederlandse weer je weer een keer in de steek laat! O ja, je kunt trouwens kiezen uit een rode of een antraciete uitvoering. Beide kleuren zijn uitstekend te combineren met andere kleding!.
In de winkel voor € 119.95Bij iChica maar€ 44.95




Vergelijk prijzen van Stoere Jassen van Vent du Nord op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Stoere Jassen van Vent du Nord op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van iChica
  SMS
_
naar