We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Star Trek Catan

Dagaanbieding Star Trek Catan
Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan nujij Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan technorati Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan myspace Voeg 'Star Trek Catan met euro korting!' aan Facebook
In deze nieuwe variant op De Kolonisten van Catan bouw je ruimtestations om grondstoffen te produceren en je netwerk uit te breiden. Zoals gebruikelijk kun je grondstoffen, zoals dilithium en tritanium, met de andere spelers ruilen. Met deze grondstoffen bouw je nieuwe ruimteschepen en ruimtetstations. Ondertussen zaait een Klingonschip onrust. Iedere speler kruipt in de rol van een van de volgende karakters, die ieder een unieke speciale eigenschap hebben: Kirk, Spock, McCoy, Sulu, Scott, Uhura, Chekov, Chapel, Rand of Sarek. De spelregels van Star Trek Catan zijn vrijwel gelijk aan het bekende basisspel. Aan het begin van het spel krijg je echter een karakterkaart met een specifieke eigenschap. Gebruik je de eigenschap tijdens het spel, dan mag je de karakterkaart tegen een nieuwe ruilen of de kaart omdraaien. In beide gevallen krijg je zo een nieuwe eigenschap. Deze karakterkaarten en de thematische uitwerking en vormgeving van het spel zorgen ervoor dat je je werkelijk onderdeel voelt van de beroemde science-fictionserie Star Trek! .

Vergelijk prijzen van Star Trek Catan op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Star Trek Catan op Prijsvergelijkers.com