We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Click to Buy

Spray Mop PRO

Dagaanbieding Spray Mop PRO
Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Spray Mop PRO met 15.00 euro korting!' aan Facebook
Vandaag op ClickToBuy de spray Mop, bekend van TV! Uw vloer schoonmaken met een mop en een emmertje met water is verleden tijd! Haal de spray mop na het stofzuigen nog even over de vloer en deze glimt weer als toen hij er net lag. Deze handige mop heeft werkelijk alles in zich om de vloer mooi te houden. En hij werkt ook nog eens uitzonderlijk makkelijk. Want je hoeft alleen maar wat water in het reservoir te doen en hem over de vloer te halen. U kunt uw schoonmaakmiddel uiteraard mengen met water en dit in het reservoir doen. Het doekje op de onderkant zorgt dat je vloer altijd goed beschermd is tegen krassen en strepen. Kortom, veeg de vloer aan met de spray mop en het ziet er weer als nieuw uit. Specificaties Speciaal ontwikkeld voor o.a houten en stenen vloeren Ergonomisch ontwerp Eenvoudige reiniging zonder restanten of strepen Draaibare voet zodat zelfs de moeilijkste plaatsen bereikt kunnen worden  .
In de winkel voor € 24.95Bij Click to Buy maar€ 9.95




Vergelijk prijzen van Spray Mop PRO op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Spray Mop PRO op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Click to Buy
  SMS
_
naar