We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS

Dagaanbieding SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS
Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS met 65.00 euro korting!' aan Facebook
Niks brengt de werkelijkheid zo duidelijk thuis als een klets koud water in uw snufferd. En laat dat nou net de manier zijn waarop de herfst zich aandient: met een regenbui. Einde zomer! Gele blaadjes of nog geen gele blaadjes, de eerste koude herfstbuien zijn gevallen. Daarom hebben we vandaag (timing!) een aanbieding voor bij uw zondagse eitje: Chamonix jassen. Stevig bestand tegen wind en regen, maar toch soepel en ademend. En natuurlijk besteld in uw ochtendjas en sloffen, komt geen winkel aan te pas. Over passen gesproken: ze vallen groot uit, dan weet u dat. Herfst -vs- U: 1 – 1
.
.Warm en droog
.Deze sportieve herenjassen zijn gemaakt op guur weer: de fleece voering om schouders en borst houdt u warm, terwijl de dubbele windflap voor de rits de kille bries buiten houdt. Zijn model maakt het makkelijk om er een middel-dikke tot zware wollen trui onder te dragen, waardoor hij ook tot diep in de winter comfortabel en soepel warm houdt. Zijn handige telefoonpocket en soepele, brede rits maken hem vervolgens ook snugger in het drukke, dagelijkse gebruik door weer en wind. Alle waardevolle spullen kunnen achter de rits van de binnenzak en uw handschoenen schuift u makkelijk in de steekzakken met klittenband. Losse MP3 speler, pakkie peuken of sleutels bij de hand? De Napoleon Pocket met stevige rits biedt een droge plek aan legio kleinoden.
.
.Dicht!
.Mocht het echt spoken buiten, dan heeft hij ook een handige drawstring om in één beweging de boel af te sluiten. En waar de wind het op uw buik en rug gemunt heeft, zo valt de regen van boven aan. De capuchon in de kraag zorgt ervoor dat er geen spat koud water binnen komt. Zo lang het noodweer met water blijft smijten zit alles potdicht, dus geen vernachelde outfits bij aankomst op uw werk en thuisgekomen is uw telefoon droog en heel. En omdat hij van polyester gemaakt is, droogt de jas ook weer snel op. En wees snel, want op is op. Kleur kiezen en knop knallen: zwart voor de pakken, rood voor de sporters en blauw voor de jeans dragers.
.
.
.Let op: model valt groot
.
.Tot morgen!.
.
.

In de winkel voor € 99.95Bij 1 DAY FLY maar€ 34.95
Vergelijk prijzen van SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van SPORTIEVE CHAMONIX HEREN JAS op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar