We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Sphero, robotbal

Dagaanbieding Sphero, robotbal
Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan nujij Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan technorati Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan myspace Voeg 'Sphero, robotbal met euro korting!' aan Facebook
OK, dus je vindt dat het weer eens tijd wordt voor een gadget op iBOOD? En dan geen lullig prul, maar een échte? Meet Sphero, de gadgets aller gadgets! Sphero is een 'Orbotix Smart Robot' aan de binnenkant en een ondoorzichtige, high-impact waterdichte polycarbonaat huls aan de buitenkant. Het is 's werelds eerste robotbal welke je kunt bedienen door je smartphone of tablet te kantelen, aan te raken of te zwaaien. Maar je kunt hem ook in je hand houden als controller bij on-screen spelletjes, er de basis van programmeren mee leren en zelfs augmented reality mee verkennen. Of je kunt tegen Sphero's van je vrienden racen, op het land of in het water. Of speel Sphero TAG waarbij je met behulp van collision-detectie-technologie een leven van je tegenstanders neemt door tegen hun Sphero te botsen wanneer deze rood wordt. Ja, inderdaad je kunt Sphero ook in duizenden kleuren laten gloeien. Met zijn Bluetoothverbinding heeft Sphero een bereik van 15 meter en al rollend haalt hij een snelheid van bijna een meter per seconde! Maar Sphero is ook een slimme, stiekeme kleine bal die perfect is om pranks met familie en vrienden mee uit te halen of je kat of hond mee te laten spelen. Sphero laad je op in zijn kabelvrije inductiewiegje waarna je een uur lang vol gas kunt spelen en er zijn inmiddels al meer dan 20 Apps te krijgen in zowel de Apple als Google Play store waarmee je alles uit je Sphero haalt. Kijk vooral ook nog even de filmpjes in het forum voor meer ideeën en toepassingen maar wees gewaarschuwd: kijken = willen! .

Vergelijk prijzen van Sphero, robotbal op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sphero, robotbal op Prijsvergelijkers.com